Diabetesforeningen og Steno Diabetes Center Sjælland inviterer til temaaften, hvor vi denne gang sætter fokus på mad og diabetes. På denne aften er alle velkomne, både mennesker der lever med diabetes og deres pårørende (familie og venner). Man behøver ikke være medlem af diabetesforeningen for at deltage.
Hvis man har diabetes kan måltider og mad i det hele taget være en udfordring.
- Er der regler for hvad man må spise og i hvilke mængder?
- Er der noget man helst skal undgå?
- Hvis man vil tabe sig, er der da nogle kure, der er bedre at følge end andre?
- Har måltidernes sammensætning betydning for hvor meget blodsukkeret svinger?
Vi vil komme omkring en masse spørgsmål om mad og diabetes – og give svar på baggrund af den nyeste viden på området.
Tid og sted
Arrangementet finder sted onsdag den 4. marts 2020 kl. 19-21 på Holbæk Sygehus i Auditoriet, Akacievej 5, 4300 Holbæk
Program
19:00 – 19:05
Velkomst v/Steno Diabetes Center Sjælland og Diabetesforeningen
19:05 – 19:45
Oplæg: ”Mad og diabetes – Hvad må man spise – og hvad bør man spise?” v/ Cecilie Sandvad, Diætist, Diabetesforeningen
19:45 – 20:00
Pause – kaffe og frugt og netværk
20:00 – 20:50
Workshops:
- Hvordan kan du bruge Diabetesforeningen? Hvilke tilbud er der?
- Hvilke aktiviteter arbejder Steno Diabetes Center Sjælland med?
- Hvad må man spise – og hvad bør man spise? Snak om aftens tema
20:50 – 21:00
Opsamling og afrunding
Tilmelding
Du kan tilmelde dig arrangementet “Mad og diabetes” her.
Tilmeldingen lukker efter den 26. februar 2020.