DiabetesNyt

DiabetesNyt er et informationsbrev til familier med et barn eller en ung, der har type 1-diabetes og er tilknyttet et af de fire ambulatorier i Region Sjælland: Sjællands Universitetshospital Roskilde, Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus og Nykøbing Falster Sygehus.

Bliv opdateret om aktiviteter og indsatser

Med DiabetesNyt vil du løbende få tilsendt seneste nyt om aktiviteter og indsatser målrettet børn og unge med type 1-diabetes. Det kan eksempelvis være, hvis der sker noget nyt på behandlingsområdet eller der er nye initiativer på vej.

Du vil også få invitationer til arrangementer eller aktiviteter fra det sygehus, hvor I hører til.

DiabetesNyt udkommer 4-6 gange om året via e-mail. Du kan til hver en tid afmelde dig, hvis du fortryder.

Du kan tilmelde dig i boksen her på siden. Når du tilmelder dig, skal du vælge, hvilket ambulatorie dit barn eller teenager er tilknyttet. På den måde kan vi sørge for, at du kun modtager information, som vedrører jeres ambulatorium.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder
Sidse-Marie Toubroe på sito@regionsjaelland.dk.

Tilmeld DiabetesNyt

*Hvilket sygehus er du tilknyttet?:

I denne udgave af DiabetesNyt kan du læse om hvad diabetesiskolen.dk er, temadag for kommunerne, som vi arrangerede og hvad det gik ud på, samt vores nyeste initiativ – Gruppekonsultationer.

Læs DiabetesNyt – januar 2023 her

I den første udgave af DiabetesNyt kan du læse om vores tilbud Hotline for børn og unge, podcastserie og skitur fra Holbæk Sygehus.

Læs DiabetesNyt – september 2022 her