Denne udgave indeholder bl.a. en årlig julehilsen fra Steno Diabetes Center Sjælland. Desuden kan du læse om nogle af Stenos igangværende, spændende initiativer og projekter. Såsom et nyt diabetes-brætspil, som skal kompetenceudvikle medarbejderne i kommunerne og den udgående diabetessygeplejerske, som dagligt gennemgår patienter på ortopædkirurgiske afdeling på Sjællands Universitetshospital Køge.

Læs “StenoNyt – December 2020” her

Denne udgave handler bl.a. om Diabetesbussen, Fusionsklinikkens officielle åbning og en brugerrepræsentant med type 1-diabetes fra Steno Diabetes Center Sjællands forskningsråd

Læs “StenoNyt – Oktober 2020” her

Denne udgave handler bl.a. om ny hjerte- og diabetesklinik i Holbæk, distanceundervisning, et forskningsprojekt, som skal styrke sundheden på erhvervsskolerne samt fokus på teleambulatorier.

Læs “StenoNyt – August 2020” her

Denne udgave handler bl.a. om diabetesudvikling i en coronatid, det virtuelle diabetesambulatorium, Steno Diabetes Center Sjællands nye forskningsråd, samt hvordan nye fodterapeuter og fodværkstæder skal reducere mængden af fodsår.

Læs “StenoNyt – Maj 2020” her

Denne udgave handler bl.a. om fejringen af nye gruppekonsultationer, året der gik, millionbevillinger til diabetesforskning og hvordan samarbejde skal styrke forskning og uddannelse.
Læs “StenoNyt – Februar 2020” her

Denne udgave handler om nye træningsvideoer til dialysepatienter, to nye ph.d.-projekter om fodsår, lægekonsulenter der bygger bro, og bedre rammer for diabetesbehandlingen i Region Sjælland.
Læs “StenoNyt – December 2019” her