Steno Diabetes Center Sjælland udgiver hvert år en årsberetning. Her kan du bl.a. få et overblik over udviklingen i organisationen og initiativerne.

Årsberetning 2022

Med udgangen af 2022 har Steno Diabetes Center Sjælland fire år på bagen – sikke hurtigt tiden går! I det forgangne år har vi genbesøgt vores strategi fra drejebogen og lavet en opdatering udformet som en tegning, så den ikke bare står på hylden, men nemmere kan komme ud og leve.

Med den opdaterede strategi i rygsækken er vi i 2022 gået i gang med udviklingen af Fremtidens Diabetesambulatorium. Årsberetningen fortæller bl.a. mere om tankerne bag den nye indsats, hvilke af vores nuværende aktiviteter, der allerede taler ind i indsatsen, og hvad vi kommer til at have fokus på fremover.

Læs “Årsberetning 2022” her  (pdf, åbner i ny fane)

Årsberetning 2021

I 2021 satte coronapandemien stadig sit præg på hverdagen – også hos os i Steno Diabetes Center Sjælland.  Alligevel har det været endnu et travlt år med masser af fremdrift i vores aktiviteter.

I starten af året gennemførte vi en opstartsevaluering, for at blive klogere på organiseringen af SDCS – hvad der fungerer godt, og hvor vi kan gøre det bedre fremadrettet. Det kan du læse mere om i årsberetningen, hvor du også kan læse om vores igangværende initiativer for børn og voksne med diabetes i Region Sjælland, hvordan vi inddrager brugerne i vores arbejde, vores uddannelsesaktiviteter, målrettet både sundhedsprofessionelle og borgere med diabetes og deres pårørende, samt hvordan vi har styrket vores indsats på forskningsområdet i det forgangne år.

Læs “Årsberetning 2021” her  (pdf, åbner i ny fane)

Årsberetning 2020

Året 2020 har været et mærkeligt år. Coronapandemien har påvirket de fleste – også os i Steno Diabetes Center Sjælland.

På trods af hjemmearbejde og stor afstand mellem kollegaer og samarbejdspartnere, har det alligevel ikke stået helt stille med udviklingen af brugerinvolverende initiativer og projekter hos SDCS.

I årsberetningen for 2020 kan du bl.a. læse om diabetesbehandlingsinitiativer til børn og voksne, SDCS’ byggeriudvikling, tværsektorielle initiativer og projekter samt brugerinvolvering i diabetesforskningen.

Læs “Årsberetning 2020” her  (pdf, åbner i ny fane)

Årsberetning 2019

Steno Diabetes Center Sjælland kan fejre sit første leveår. Et år som stod i opbyggelsens tegn.

I denne udgave kan du bl.a. læse om centerets unikke decentrale funktion, Diabetesbussen, voksen- og børneinitiativer på tværs af fagligheder og specialer samt vores særlige fokus på den sårbare person med diabetes.

Læs “Årsberetning 2019” her (pdf, åbner i ny fane)

Bilag: ResearchFish-analyse 2019​ (pdf, åbner i ny fane)