Ambulatoriet for Hormonsygdomme på Næstved Sygehus er flyttet til nye lokaler.

Se billederne: Nye lokaler til Ambulatoriet for Hormonsygdomme på Næstved Sygehus

26. oktober 2020

I september måned flyttede Ambulatoriet for Hormonsygdomme på Næstved Sygehus fra Ringstedgade 39 til Ringstedgade 61, 9. sal (også kaldet højhuset). Ombygningen af ambulatoriet gik i gang i maj måned 2020.

Fokus i ombygningen har været at gøre lokalerne og indretningen mere imødekommende og ikke mindst brugervenlig. Venteområdet er blevet åbnet op så der strømmer en masse lys ind, og man har nu mulighed for at kigge ud over byens tage, mens man opholder sig i venteområdet.

– Det er blevet meget flottere, når man træder ud af elevatoren hos os nu, og det smitter også af på patienternes oplevelse af at være her. Derudover har vi også fået bedre personalefaciliteter som fx vores konferencerum, hvilket er dejligt, fortæller Hanne Hebo Henriksen, der er diabetessygeplejerske i ambulatoriet.

Som i alle byggerier har der været nogle enkelte startvanskeligheder, men Hanne Hebo ser klare fordele ved flytningen og ombygningen.

– Selvom der fortsat er nogle småting, der mangler at blive lavet i ombygningen, så bliver det rigtig godt for både patienter og pårørende. En dejlig sidegevinst ved at være flyttet i de nye lokaler er også, at vi nu har en meget bedre fornemmelse af, hvad der sker hos kolleger i andre afdelinger og på resten af sygehuset, og det er rigtig rart, afslutter Hanne.

Læs mere om de nye lokaler her.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til ombygningen eller nogle af de øvrige byggerier,
kan du kontakte projektleder
Betina Fabricius Lademann, bfld@regionsjaelland.dk.